وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

جزئیات تازه از عامل شهادت ۳ مامور پلیس در نارمک

جزئیات تازه از عامل شهادت ۳ مامور پلیس در نارمک به دنبال جان باختن شهروندی که در جریان درگیری مسلحانه پلیس و شرور مسلح زخمی شده بود، جان باخته‌گان این حادثه به ۴ نفر رسید. در جریان این درگیری مسلحانه، ۳ مامور پلیس به شهادت رسیده و شرور مسلح کشته شده بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساعت ۲۲ شامگاه یکشنبه سی ام اردیبهشت، ماموران گشت پلیس در یکی از خیابان‌های شرق پایتخت به مردی مشکوک شدند. او کنار موتورش ایستاده بود و رفتارهایش مشکوک بود. وقتی ماموران به سراغ وی رفتند، او سلاحی از جیبش بیرون کشید و اقدام به تیراندازی کرد. گلوله به یکی از ماموران پلیس اصابت کرد و او برای درمان به بیمارستان انتقال یافتند. مامور پلیس اگرچه تحت درمان قرار گرفت، اما به رغم تلاش پزشکان، به شهادت رسید. گزارش این حادثه مرگبار به قاضی امیرحسین علیمردان بازپرس جنایی تهران اعلام شد و به دستور وی، گروهی از کارآگاهان جنایی تحقیقات خود را آغار کردند. ماموری که به درجه شهادت رسیده بود، فرزاد روزبهانی نام داشت، گروهبان یکم و از ماموران گشت عملیاتی کلانتری نارمک بود که گلوله به سینه وی اصابت کرده بود.

یکی از شاهدان درباره حادثه گفت: مامور پلیس به مرد موتور سواری مشکوک شده بود و به او دستور ایست داد. وقتی مامور پلیس برای بازرسی از آن مرد از موتورسیکلتش پیاده شد و در حال حرکت به طرف مرد موتورسوار بود ناگهان وی کلت کمری از جیبش بیرون آورد و سینه مامور را هدف قرار داد. مامور پلیس انتظار چنین صحنه‌ای را نداشت و مرد تیرانداز هم آنقدر سریع عمل کرد که مامور پلیس نتوانست، عکس العملی از خود نشان بدهد. پس از این حادثه مامور غرق در خون شد و مرد مسلح هم فرار کرد.

درگیری دوباره
مرد مسلح پس از فرار به یکی از خیابان‌های شرق پایتخت رفت. او با دیدن دکه‌ای، توقف کرد تا برای خودش سیگار بخرد. در آنجا چشمش به مامور پلیس دیگری افتاد و بی‌محابا اقدام به تیراندازی کرد. در جریان این تیراندازی، گلوله‌ها به مامور پلیس و شهروندی که در حال عبور از آن منطقه بود، اصابت کرد وهردو راهی بیمارستان شدند. دومین مامور پلیس استوار یکم احسان منشی زادگان نام داشت که او هم به دلیل شدت جراحات به شهادت رسید. مرد مسلح در ادامه فرارش به سمت یک جگرکی در میدان رسالت رفت. در آن لحظه، یک تیم از ماموران برای دستگیری سارقان منزلی در آن حوالی اعزام شده بودند که مرد مسلح با دیدن آنها اقدام به تیراندازی کرد. این بار هم چند شهروند و مامور پلیس زخمی شدند که یکی از ماموران به نام سرگرد مسعود کرمی به شهادت رسید. در این درگیری مسلحانه، مرد مسلح نیز مجروح شد، اما در راه انتقال به بیمارستان کشته شد. با کشته شدن مرد مسلح و تحقیقات پلیسی معلوم شد که وی

اعتیاد شدیدی به مخدر گل داشته است. او مغازه لوستر فروشی داشت و پولدار بود، اما به گفته خانواده‌اش از یک سال قبل معتاد به گل شده بود. خانواده‌اش می‌گفتند که وی زمانی که گل مصرف می‌کرد توهم به سراغش می‌آمد و تصور می‌کرد عده‌ای در تعقیبش هستند. به همین دلیل موبایل گرانقیمتش را فروخت و یک اسلحه خرید.

اظهارات خانواده این مرد در حالی بیان می‌شد که طبق تحقیقات پلیس، وی یک قاچاقچی مواد مخدر بود.

در حالی که تحقیقات در این پرونده در دادسرای جنایی تهران ادامه دارد، از بیمارستان خبر رسید که یکی ۵ نفری که در این حادثه با گلوله مرد مسلح مجروح شده بودند بر اثر شدت جراحات جانش را از دست داد و به این ترتیب در این حادثه ۳ مامور پلیس به شهادت رسیدند و یک شهروند عادی نیز جان باخت.

تحقیقات در این پرونده ادامه دارد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده